Flera sätt att överlista webbplatser som ber dig att registrera dig

Många webbplatser ber om att registrera sig för att ladda ner något eller läsa information. Efter registrering börjar mycket skräppost hälla i din brevlåda, det är bra om det innehåller nödvändig information. Om du använder någon webbplats hela tiden bör du kanske registrera dig. Men om du vill ladda ner något en gång - varför lämna dem dina uppgifter? I dagens artikel kommer vi att överväga flera alternativ för att kringgå registrering på webbplatser.

BugMeNot

BugMeNot är en databas med användarnamn och lösenord för olika webbplatser som tvingar dig att registrera dig. Om du blir ombedd att registrera dig på en webbplats för att ladda ner information - gå till webbplatsen bugmenot.com och i fältet Domän / URL: ange webbadressen för inloggning och lösenord som du behöver. Du kommer att erbjudas olika inloggningar och lösenord för den här webbplatsen, vissa kanske inte längre fungerar och andra kan hjälpa dig att komma in på webbplatsen utan att registrera dig. Om det inte finns ett enda användarnamn och lösenord som fungerar, och du vill hjälpa den här tjänsten, registrera dig på webbplatsen och lägg till dina referenser till BugMeNot.

Mailinator

Varje gång du registrerar dig ber de dig om en brevlåda och sedan börjar de skräppost. Du kan använda en engångspostlåda istället för din postlåda. Du behöver inte registrera en ny brevlåda, bara när de ber om din e-post när du registrerar dig på webbplatsen - skriv [email protected] (istället för xxx kan du komma med vad du vill).

Gå sedan till webbplatsen Mailinator => och ange raden Gratis allmän e-postadress som du skrev innan @ mailinator.com. Till exempel sasha14 och klicka på Go.

Du kommer att se ett brev med en begäran om att bekräfta registreringen, du kommer att kunna läsa det och göra alla nödvändiga åtgärder. Som du kan se har du en engångspostlåda för vilken du inte ens behöver ett lösenord 🙂 Du kan använda det så mycket du vill, eller så kan du glömma och skapa ett nytt om det behövs.

Outlook.com / Hotmail

Outlook.com och Hotmail inkluderar möjligheten att skapa en tillfällig engångs-e-postadress. Men för detta måste du ha en primär postlåda på dessa tjänster.

Du måste gå till dina postlådesinställningar och skapa ett nytt alias. Du kan skapa nya alias (rutor) och radera dem så många gånger du vill.

Dessa sätt att spara din brevlåda från skräppost borde vara tillräckligt. Men ändå, om du vet andra sätt - skriv dem i kommentarerna! Lycka till 🙂