Så här tar du bort alla verktygsfält från aktivitetsfältet i Windows 10

I dagens artikel kommer vi att titta på hur man tar bort alla verktygsfält från aktivitetsfältet.

I Windows 10 kan du lägga till valfria verktygsfält i aktivitetsfältet eller ta bort dem från panelen mycket enkelt. Det enklaste sättet är att högerklicka på det verktygsfält som du vill ta bort och välja "Stäng verktygsfält". Men tänk om panelerna inte försvinner efter dessa åtgärder? För inte så länge sedan skrev de till mig att aktivitetsfältet var deformerat och blev väldigt tunt, att inga ikoner var synliga på det, det händer också att panelen slutar svara på några tryckningar och omstart av datorn sparar inte situationen. I sådana fall kan problemet försvinna om du tar bort alla fästa ikoner och verktygsfält från aktivitetsfältet. Alla verktygsfält som du lägger till i aktivitetsfältet sparas i en registernyckel. Om du tar bort detta avsnitt kommer alla verktygsfält att återställas.

1.  Innan du redigerar registret rekommenderas att du skapar en systemåterställningspunkt.

2. Öppna registerredigeraren: i sökfältet eller i körmenyn (körs genom att trycka på Win + R), ange  regedit-kommandot  och tryck på Enter-tangenten.

3. Bläddra till sökvägen  HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Explorer \ Streams \. strömmar  avsnittet högerklicka skrivbordet  avsnittet och välj Ta bort. Klicka på "JA" i fönstret som visas.

4. Starta om datorn eller starta om Utforskaren för att ändringarna ska träda i kraft.

Det är allt för idag, om du känner till andra metoder eller har tillägg - skriv kommentarer! Lycka till 🙂