Hur man sparar alla aktuella flikar i Chrome för läsning senare

Mycket ofta, när du analyserar ett ämne, måste du öppna många resurser och hämta information från dem, men inte allt kan göras på en halvtimme, ibland måste du sitta i timmar eller dagar och olika resurser behövs. Dessa resurser hänger i öppna flikar, men ibland vill du stänga allt och inte återvända till det på en vecka. Hur sparar jag alla öppna flikar så att jag kan komma tillbaka till dem senare?

Du kan använda tillägget för Chrome OneTab, med det kan du spara alla öppna flikar i ett bokmärke. Du kan också bokmärka varje flik separat, eller så kan du bokmärka alla öppna flikar i bulk och öppna dem med två klick. I dagens artikel tittar vi på hur du lägger till alla öppna flikar till ett bokmärke, placerar det i bokmärkesfältet och öppnar dem alla med två klick.

Alla användare har en "Bokmärkesfält" under adressfältet i Chrome, om den inte finns där - klicka på de tre raderna längst upp till höger => välj "bokmärken" => och klicka på "Visa bokmärkesfält" (dessa åtgärder kan göras med Ctrl + Skift + B).

För att spara alla öppna flikar i ett bokmärke - klicka på valfri flik med höger musknapp och välj "Bokmärk alla flikar".

Du kan skapa en mapp för sådana bokmärkesuppsättningar, eller du kan helt enkelt ange ett namn för denna uppsättning och klicka på "Spara".

Efter att du har sparat visas en mapp med en uppsättning bokmärken i bokmärkesfältet. Om du vill flytta det här bokmärket närmare en framträdande plats - ta det här bokmärket med vänster musknapp och dra det till önskad plats.

Genom att trycka på den här fliken med vänster tangent öppnas en lista med sidor för att välja vilken du vill öppna. Om du vill öppna dem alla - högerklicka på den här fliken och välj "Öppna alla flikar". Du kan också välja att öppna dem i ett nytt fönster eller i inkognitoläge från högerknappsmenyn.

Det är allt, om det finns tillägg eller om du vet andra sätt - skriv kommentarer! Lycka till 🙂