Så här ändrar du inloggningsskärmen för Windows 7, 8, 10

Idag kommer vi att analysera hur man ändrar bilden på välkomstskärmen i Windows. Det finns olika program för att ändra välkomstskärmen, och det finns sätt utan programvara från tredje part.

Ändra bakgrunden på välkomstskärmen i Windows 8, 10

Att ändra välkomstskärmen i Windows 8 eller 10 är lika enkelt som att beskjuta päron. Gå till "Start" => "Inställningar" -menyn.

"Personalisering" => på vänster sida välj "Låsskärm", på höger sida bredvid "Bakgrund" välj "Foton" => olika bilder visas nedan, välj den du gillar eller klicka på "Bläddra" och hitta önskad bild i fönstret som öppnas.

Ändra välkomstskärmen i Windows 7

Redigera i  registerredigeraren.

I den här metoden måste du göra ändringar i registret, och om det skrämmer dig, gå till nästa metod. Det rekommenderas att skapa en systemåterställningspunkt innan du redigerar registret.

1.  Skriv  regedit i sökfältet  eller i körmenyn (kör genom att trycka på Win + R) och tryck på Enter.

2.  Högerklicka på HKEY_LOCAL_MACHINE och välj  Sök.

3. Använd sökfältet och   hitta OEMBackground- parametern  ,  som ska vara i  HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Authentication \ LogonUI \ Background  .  Om sökningen inte gav något - måste du gå till sökvägen HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Authentication \ LogonUI \ Background => när avsnittet Bakgrund är markerat i vänster kolumn i höger kolumn, se om det finns en OEMBackground-parameter, om den inte finns - klicka på avsnittet Bakgrund höger musknapp => skapa  => en DWORD-parameter (32 bitar) => namnge ny parameter   OEMBackground

4. Öppna OEMBackground- parametern   ,  skriv 1 på "Värde" -raden och klicka på "OK".

Observera att om du ändrar Windows-temat i personalisering måste du upprepa steg 1 till 4. Och om du vill fixa ändringar i registret så att de inte ändras tillsammans med temat måste du använda grupprinciper (tyvärr är de inte tillgängliga i hemversioner av Windows).

1. Skriv gpedit.msc i sökfältet  eller i körmenyn (kör genom att trycka på Win + R-tangenterna)  och tryck på Enter.

2 . I den vänstra kolumnen öppnar du "Datorkonfiguration" => Administrativa mallar => System => Inloggning. Öppna "Använd alltid anpassad inloggningsbakgrund" i den högra kolumnen.

3 . Placera punkt i rutan Enabled och klicka på Apply.

Bildinställning

Filen för bakgrundsbilden får inte överstiga 256 kB!

5.  Öppna mappen C: \ Windows \ System32 \ oobe via Utforskaren   . Skapa det i en ny mapp med namnet på den information ,  och öppna den.

6.  Skapa en ny mapp i  information som  heter  bakgrunder .

7.  För att ändra bilden på välkomstskärmen i Windows behöver vi ett foto eller en bild som vi vill se vid ingången. Byt namn på bilden så att dess namn är  backgroundDefault.jpg  och flytta den till den skapade bakgrundsmappen.

Det är det, du har ändrat bilden av välkomstskärmen i Windows, nu låser du bara din dator, loggar ut eller startar om datorn för att se resultatet.

Programvara från tredje part.

Om du är ny i registret eller helt enkelt har viktigare saker att göra kan olika applikationer hjälpa dig att ändra bilden på Windows välkomstskärm, en av dem är Tweak.com's Logon Changer.

Programvaran är enkel att använda, kräver ingen installation och har inbyggda verktyg för automatisk ändring av storlek som komprimerar själva bilden samtidigt som originalfilen är intakt. Om du inte gillar ändringen - Med Logon Changer kan du snabbt återställa välkomstskärmen till standard.

Börja med att ladda ner appen här och packa sedan upp den körbara filen. Kör programmet, det visar dig hur välkomstskärmen ser ut just nu och erbjuder flera alternativ för att ändra det:

1 . Klicka på Ändra inloggningsskärm.

2 . Hitta den bild du vill ha.

3 . Klicka på "Test", en förhandsvisning öppnas för dig, du kan utvärdera framtida ändringar av välkomstbilden.

4 . "Återgå till standardinloggningsskärmen" returnerar den ursprungliga bakgrunden till Windows.

Det är allt för idag, om du har några tillägg - skriv kommentarer! Lycka till 🙂