Så här tar du bort alla bokmärken i Google Chrome

Bokmärken i webbläsaren är en bra sak, du kan lägga till vilken sida som helst i dina bokmärken och läsa dem senare. Med tiden blir bokmärkena mer och mer och om du inte rengör dem kan du gå vilse i dem. Du kan regelbundet ange dem och radera onödiga, du kan också ta bort dem alla samtidigt, och i dagens artikel kommer vi att titta på hur.

Första sättet att ta bort från webbläsaren själv:

1. Öppna Google Chrome => vänsterklicka på de tre punkterna längst upp till höger => öppna "Bokmärken" => Bokmärkeshanteraren (du kan också ange bokmärkeshanteraren genom att trycka på ctrl + shift + o i en öppen webbläsare);

2. Alla bokmärken kan raderas genom att högerklicka på det och välja "Radera" i snabbmenyn, eller genom att vänsterklicka på ett bokmärke och trycka på Delete-tangenten på tangentbordet för att ta bort det. För att radera alla bokmärken, klicka först på det översta bokmärket med vänster musknapp för att välja det.

3. För att välja alla bokmärken, tryck nu på Ctrl + A- tangenterna på tangentbordet, eller håll ned Skift-tangenten och tryck på nedåtpilen tills alla är markerade . När du har valt alla bokmärken trycker du på del-  tangenten  på tangentbordet eller klickar på valfritt bokmärke med höger musknapp och väljer "Radera" i snabbmenyn som öppnas.

Nu när bokmärkena har tagits bort kan du stänga fönstret för bokmärkeshanteraren.

Andra sättet att ta bort bokmärken i utforskaren:

1. Öppna File Explorer och gå till  C: \ Users \ användarnamn \ AppData \ Local \ Google \ Chrome \ User Data \ Standard. Det finns två sätt att göra detta, det första i explorer-raden för att infoga eller skriva den här adressen, och ersätter bara "Användarnamn" med användaren under vilken du är inloggad.

Och det andra sättet: aktivera visning av dolda filer och mappar => öppna explorer => Lokal enhet C => Användare => öppna din användare => AppData => Lokal => Google => Ghrome => Användardata => Standard.

Det finns två filer i standardmappen, Bokmärken och Bokmärken.bak, som båda måste tas bort. Det vill säga stäng webbläsaren Google Chrome, högerklicka på Bokmärken => ta bort och ta bort sedan Bokmärken.bak.

Om du öppnar Chrome nu bör bokmärkena inte längre vara det. Det är allt för idag, om du har några tillägg - skriv kommentarer! Lycka till 🙂