Hur du skapar ditt eget Google Chrome-tema

Om du använder webbläsaren Google Chrome och åtminstone en gång tänkt på att ändra din webbläsares utseende till en mer acceptabel, kommer den här artikeln att hjälpa dig med detta. Naturligtvis kan du gå till Chrome webbutik och installera temat du gillar, men kanske du gillar ett visst foto och vill lägga till det i temat för Google Chrome? I dagens artikel ska vi titta på det enklaste sättet att skapa ditt eget tema för webbläsaren Google Chrome.

För att skapa ett tema behöver vi applikationen " Theme Creator ". Gå till applikationssidan och vänsterklicka på "Installera". Vänsterklicka på "Installera applikation" i fönstret som visas.

Gå till "Tjänster" och öppna "Theme Creator".

Skriv ett namn på temat på fliken "Grundläggande".

Gå till fliken "Bilder" när du håller muspekaren över vilken linje som helst, är området i det högra fönstret markerat med rött i vilket den valda bilden kommer att infogas. Vi svävade till exempel över raden "NTP-bakgrund", det mesta av webbläsaren var markerad i rött, vänsterklicka på "Välj bild".

Välj den bild som du vill se i det valda intervallet och vänsterklicka på "Öppna".

Huvuddelen av webbläsarfönstret använder nu den bild du väljer som bakgrund. Du kan välja bakgrundsbilden för alla återstående element: för fönstrets titel, för verktygsfältet, för fliken etc. (genom att klicka med vänster musknapp motsatt önskat element på "Välj bild").

På fliken "Färger" kan du ändra färgerna på olika webbläsarelement, precis som i föregående stycke. När du flyttar markören över någon av de listade raderna i den vänstra panelen - ett element är markerat på höger sida kan du välja vilken färg som helst.

När du har konfigurerat alla element, gå till fliken "Pack", välj "Pack och installera" - för att installera det skapade temat i din webbläsare, eller "Packa och ladda ner" - för att ladda ner det skapade temat.

Det är det för idag! Om du har tillägg eller känner till andra sätt - skriv kommentarer! Lycka till 🙂