Ändlös sökning efter Windows 7-uppdateringar

Nyligen ett mycket populärt problem med sökandet efter uppdateringar i Windows 7. Du aktiverar sökningen och det ser ut länge utan några resultat, även om du redan har skrivit ett fel ... I allmänhet finns det i dagens artikel ett par sätt att åtgärda problemet med en lång sökning efter uppdateringar i Windows 7

Ett snabbt sätt att fixa den oändliga sökningen efter Windows 7-uppdateringar

Det snabbaste sättet att lösa problemet är att ladda ner uppdateringspaketet från en annan resurs och installera dem, varefter alla efterföljande uppdateringar installeras via uppdateringscentret utan fel och evig sökning.

Jag har installerat uppdateringar från simpliks på dussintals enheter och det har aldrig varit några problem, alla nödvändiga uppdateringar installeras på systemet utan lång sökning och inga fel. Du kan ladda ner uppdateringspaketet med länken. Tro mig, genom att ladda ner och köra det här paketet har du inga fler problem med att uppdatera Windows 7! Paketet i sig är cirka 700 MB i storlek, men det innehåller alla tillgängliga uppdateringar för Windows 7 just nu. Efter nedladdning och start av det genomsöker systemet efter installerade uppdateringar och installerar sedan alla som inte är det. Under installationen är det tillrådligt att inte stänga av datorn !!!

Tidigare tittade vi på en annan kumulativ WSUS Offline-uppdatering, som också hjälper dig snabbt och enkelt att lösa den oändliga sökningen efter uppdateringar i Windows 7, 8 och 10.

Metod två: starta om uppdateringscentret.

Om du av någon anledning inte vill ladda ner uppdateringspaketet och vill spela med inställningarna längre - läs den här metoden.

1. Ange kommandot services.msc genom körningen eller  sökfältet  och tryck på Enter;

2. "Tjänster" öppnas, längst ner söker vi och öppnar genom att dubbelklicka på vänster musknapp "Windows Update" och klicka på "Stopp";

3. Utan att stänga föregående fönster (vi kommer tillbaka till det lite nedan), öppna C: \ Windows \ SoftwareDistribution  genom utforskaren  och ta bort allt innehåll!

4. Efter att ha raderat allt innehåll i mappen - återgå till tjänsten "Windows Update", som du inte stängde ovan, och klicka på "Kör"

Försök att köra uppdateringssökningen igen - sökningen ska fungera bra igen.

Officiella instruktioner från Microsoft för att åtgärda problemet med lång sökning efter uppdateringar i Windows 7

Gå till "Start" => Alla program => Windows Update => i den vänstra rutan välj "Konfigurera inställningar" => bredvid "Viktiga uppdateringar" välj "Sök inte efter uppdateringar (rekommenderas inte)" och klicka på "OK" => starta om dator.

Du måste känna till din Windows 7-bit (32 eller 64-bit), om du inte vet - klicka på "Dator" med höger musknapp och välj "Egenskaper" => bredvid "Systemtyp" kommer du att se bitheten. Ladda ner två uppdateringar för ditt system.

Ladda ner dessa uppdateringar för 64-bitarsversioner av Windows 7:

  • KB3020369, april 2015 (64-bitars)
  • KB3172605 juli 2016 (64-bitars)

Ladda ner dessa uppdateringar för 32-bitarsversioner av Windows 7:

  • KB3020369, april 2015 (32-bitars)
  • KB3172605 juli 2016 (32-bitars)

Installera KB3020369-uppdateringen först, efter installationen av den första, kör KB3172605-installationen. Starta om datorn efter att du har installerat båda uppdateringarna => gå till "Start" => Alla program => Windows Update => i den vänstra rutan, välj "Konfigurera inställningar" => bredvid "Viktiga uppdateringar" välj "Installera uppdateringar automatiskt" => klicka på "OK "=> vänta cirka 15 minuter (enligt Microsofts instruktioner är detta nödvändigt och klicka på" Sök efter uppdateringar ". Allt ska vara bra nu utan långa förseningar.

I allmänhet borde dessa sätt att lösa problemet med att alltid leta efter uppdateringar i Windows 7 vara tillräckligt för dig. Skriv till oss vilket sätt att lösa problemet hjälpte dig! Om det finns tillägg - skriv kommentarer! Lycka till 🙂